Fryst fisk är bättre än färsk fisk
Ja vi törs säga det. En fryst produkt är inkapslad och skyddad mot externa miljöer och bakterier ända tills den tinas för att tillredas. Hela tiden har produkten sina näringsämnen och vitaminer bevarade. Med dagens avancerade frysteknik maximeras produktens kvalitet vilket gör att du kan avnjuta den på middagsbordet på bästa sätt.
Frysta produkter har också flera fördelar:
- Lätt att ha på lager och enkelt att ta fram den mängd man behöver
- Enkelt att portionera färdiga bitar
- Jämn vikt
- Inget spill – färdiga bitar klara att ätas
- Hög kvalitet
- Stor flexibilitet
Fryst glaserad fisk bevarar näringsämnen
Glasering är något som görs innan fisken fryses och består av att en vattenhinna sprutas på produkten som sedan snabbt fryses. På det sättet kapslas produkten in av ett skyddande lager. Produkten vägs före glaseringen så du betalar endast för produkten och inte glaseringen.